Elektrifiering och framtidens fordonsverkstad i fokus på Automässan

Automässan, den 15-18 januari 2020, är norra Europas största fackmässa för motorbranschens servicemarknad. Mötesplatsen har tydligt affärsfokus. Enbart i Sverige omsätts varje år 65 miljarder kronor på verkstadsarbete, reservdelar, tillbehör, däck, fälg och verkstadsutrustning.

– Just nu sker många omställningar inom automotive vilket gör Automässan till en viktig mötesplats för fordonsverkstäder, menar Anna Jarnö, Business Manager. Hela branschen finns på plats när mässan arrangeras vart tredje år och är ett givet tillfälle att diskutera exempelvis elektrifiering och ny teknik för både lätta och tunga fordon.
– I höst arrangeras Automechanika i Frankfurt och i samband med det går vi in i en intensiv planeringsperiod, berättar hon.

Automässan 2017 samlade 16 635 besökare från motorbranschens servicemarknad. Bland de 268 utställarna, från 15 nationer, fanns ett brett utbud av produkter och tjänster avsedda för lätta och tunga fordonsverkstäder, lack- och skadeföretag, däck- och fälgspecialister samt bildelsbutiker representerade. Automässan arrangeras 15-18 januari 2020 på Svenska Mässan i Göteborg. Förra Automässan var tidigt slutsåld så vill man försäkra sig om en plats är man välkommen att kontakta någon av våra säljare.