''Antram'' Industri & Filter Partner i Sverige AB

  • Plats: G05:12

Beskrivning

”Antram” Industri & Filter Parter i Sverige AB är ett företag med grund i verktyg och bilreservdels branschen sedan 1955.
I dag levererar vi verktyg, maskiner, skyddsprodukter, filter och allt annat ni kan tänka er behöva till er verksamhet. Våra kunder är allt från den enskilda firman till börsnoterade globala företag.

Vi är specialiserade inom flera områden, till exempel specialverktyg mot fordonssidan där verktygsexperten Markku Lampi, som varit aktiv inom specialverktyg sedan 1986, nu åker runt i Sverige med vår verktygsbuss, fullmatad med nyheter.

Markku finns med oss på mässan, så passa på att komma förbi om ni har frågor ni aldrig tidigare fått svar på angående verktyg och lösningar på problem i verkstaden. Ni kan också passa på att boka in ett besök från Markku där han kommer ut till er verksamhet och ser över er verksamhet och era behov.

Andra områden som vi är extra kunniga inom är filter för Industri, Fastighet och tunga Fordon. Kom och prata filter med oss så tar vi fram en unik och attraktiv lösning för er maskinpark.

I Östergötland sköter vi distributionen med vår varubil direkt till våra kunder och vi kan erbjuda vår ”Lagerservice” till kunder som vill jobba i enkelhetens tecken. Lagerservice innebär att vi underhåller ett förutbestämt sortiment som kunden önskar att vi fyller på och uppdaterar. Sortimentet kan bestå av allt ifrån fäst material till skyddsprodukter, maskiner, verktyg, verkstadsutrustning mm.

Vi ser oss själva som problemlösare och är duktiga på att hitta produkter som just du behöver till din produktion eller dagliga verksamhet. Vi har ett brett kontaktnät av tillverkare i stora delar av , i huvudsakligen, Europa men även i övriga världen.

Kom förbi montern så berättar vi mer!

Välkommen att kontakta oss med förfrågningar eller besök oss i vår industributik på Skäggebyvägen 24 i Finspång, om du har vägarna förbi.
Varmt välkommen!

Vi ses på mässan!

Adressuppgifter
''Antram'' Industri & Filter Partner i Sverige AB
Box 2059
612 02 Finspång
SVERIGE
telefon
0122-25330
Följ utställaren på