Continental

  • Plats: B01:42

Beskrivning

Continental utvecklar banbrytande teknik och tjänster för hållbar, uppkopplad mobilitet för människor och produkter. Bolaget grundades 1871 och koncernen erbjuder idag säkra, effektiva, intelligenta och kostnadseffektiva lösningar för fordon, maskiner, trafik och transporter. Koncernen har hög focus på produkter och system för att öka trafiksäkerheten som t.ex. autobroms, stabiliseringssystem, distansradar och högkvalitativa däck.
Continental- koncernen omsatte 44,4 miljarder Euro 2018 och har förnärvarande mer än 244 000 medarbetare i 60 länder och marknader.

Continental erbjuder ett brett produktutbud av tillämpningar för fordon och maskiner i terräng, på räls och vägar, i luften, under och över marken samt i industrimiljöer vilket gör maskiner och fordon säkrare, effektivare, bekvämare och mer uppkopplande.
Företaget levererar olika lösningar för övervakning av komponenter och system samt teknologier för informationsövervakning, emissionsefterbehandling, gummi- och plastprodukter samt däck- allt skräddarsytt från en och samma källa.

Produktområden på mässan i kort sammanfattning:
– Continental Aftermarket: Bromsprodukter från ATE och Continental torkarblad, batterier, filter
samt motorkomponenter från VDO.
Hemsida: www.continental-aftermarket.com

– Continental Automotive systems: Färdskrivare för yrkesfordon från VDO och styrenhet, kamera, distansradar, motor- och fjädringskomponenter från Continental.
Hemsida: www.continental-automotive.com

– ContiTech Airspring systems: ledande utvecklingspartner och komponentleverantör till fordonstillverkare och eftermarknaden av luftfjädringssystem till lastbilar och bussar.
Hemsida: www.continental-industry.com

– Continental däck: Ledande tillverkare och utvecklingspartner för fordonsindustrin av däck för personbil, nyttofordon och industriella fordon.
Hemsidor: www.continental-däck.se

– Continental Powertransmission: Tillverkare och utvecklingspartner av transmissionsremmar komponenter och system till fordonsindustrin och eftermarknaden.
Hemsida: www.continental-engineparts.com

Adressuppgifter
Continental
Box 38
164 93 Kista
SVERIGE
telefon
+46 8 444 13 30
Följ utställaren på