LBM AutoParts AB

  • Plats: B05:40

Beskrivning

Välkommen till LBM – en komplett leverantör av reservdelar till växellådor, fördelarlådor och differential

Vi erbjuder delar till dagens högteknologiska automatlådor så väl som till manuella växellådor, båda äldre och nyare. Hos oss hittar du vad du behöver till automatlådan. Allt från OH-kit, masterkits och hardparts till convertrar, kolvar, trummor, ventilhus och solenoider samt växellådsoljor och verkstadslitteratur. Till manuella växellådor har vi allt du kan tänka dig, bland annat drev, lager, lagersatser och packboxar. Allt från noga utvalda leverantörer. Du kan förvänta dig snabb och kompetent service, oftast med leverans redan nästa dag.

Vi säljer även kompletta växellådor och fördelarlådor. Växellådorna är noggrant renoverade med originaldelar vårt systerföretag STM (Svensk transmission och motor). Växellådorna säljs alltid med garanti på 2 år/ 3000mil. Fördelarlådorna är även de fabriksrenoverade med originaldelar och säljs med samma garanti.

LBM Autoparts finns för dagsläget på två ställen i Europa. Huvudkontoret med lager hittar du i Stenungsund på den svenska västkusten. Vi har även en filial i Velten utanför Berlin i Tyskland med lager och kontor.

Det kan vara bra att veta att det finns en leverantör som tar sina kunder på största allvar, oavsett om du bara behöver få rätt O-ring till en kolv eller en pålitlig leverantör till produktion av lite större serier. Vårt måtto är att ingen order är för liten för att expediera – och inte för stor för den delen heller. LBM:s leverantörer finns i USA, Asien och naturligtvis Europa. Målet är att hela tiden sträva efter att ha ett komplett lager hemma som motsvara våra skandinaviska kunders behov.

Adressuppgifter
LBM AutoParts AB
Box 180
444 22 Stenungsund
SVERIGE
telefon
+46 31 919254
Följ utställaren på