Optimel Elektronik & Plåtteknik AB

  • Plats: B01:40

Beskrivning

Optimel Workshop Interior levererar färdigmonterade alt. skräddarsydda arbetsbänkar till ditt framtida verkstadsprojekt.

Med 2st olika konceptlösningar ”Workstation” och ”Edition” täcker vi dina behov. Självklart är våra produkter Svensktillverkade från den egna fabriken i Uppsala. Du är varmt välkommen att besöka vårt showroom och huvudkontor. 
Edition är platsbyggda längre arbetsbänkar för två eller flera tekniker. Edition har oftast kundanpassade lösningar i samråd med Optimel. Workstation är arbetsplatsen för en tekniker. Arbetsbänken levereras som en färdig enhet/möbel och är redo att direkt tas i bruk. Med vår ”Plug and Play” lösning (förmonterad El/Data) så är du igång på direkten. Vi är flexibla när det gäller färgsättning och bänkskivans materialval. Utveckling av våra produkter sker hela tiden för att följa med in i framtiden.

Vi står för korta leveranstider med en hög leveranssäkerhet.

Vi projekterar gärna er framtida verkstad. 
Kontakta oss gärna under mässdagarna för ett framtida möte eller boka i förväg in en träff med oss på mässan till lasse.tidblom@optimel.se Vi behöver en planskiss i PDF-format för att sätta igång.
På första mötet går vi igenom ritningar för nyproduktion eller befintlig lokal. Vi gör en gemensam behovsanalys och upprättar en önskelista över framtida behov.

Vi ritar sedan er verkstad i 2 och 3-dimensionellt format så att ni på bästa sätt kan visualisera framtida lösningar.

Med avtalskunder som Bilia, Tage Rejmes, Söderbergs Audi, Möller Bil, Veho Bil och en ständigt växande export till Norge genom Rodin A/S är vi redo för nya uppdrag under 2020.

Boka din inbjudan via mail till lasse.tidblom@optimel.se så planerar vi en en träff i vår monter.

Välkommen till monter B01:40

Adressuppgifter
Optimel Elektronik & Plåtteknik AB
Hållnäsgatan 19
752 28 Uppsala
SVERIGE
telefon
+46 18 301422