Våra restauranger

Passa på att boka ett restaurangbesök i samband med mässan. Vi på Svenska Mässan & Gothia Towers erbjuder flera alternativ i vårt hus, alltifrån gourmetrestaurang till Italieninspirerad à la carte.

Boka bord

Passa på att boka ett restaurangbesök i samband med mässan. Vi på Svenska Mässan & Gothia Towers erbjuder flera alternativ i vårt hus, alltifrån gourmetrestaurang till Italieninspirerad à la carte.

Boka bord

Restauranger på Svenska Mässan & Gothia Towers

På Gothia Towers har vi flera mycket populära restauranger. Tänk på att boka bord i god tid om du vill du äta gott i någon av dem. Du kan enkelt boka bord online för upp till 10 personer beroende på restaurang. Är ni ett större sällskap eller om bokningen gäller för samma dag, vänligen skicka oss ett email.

Heaven 23

Säsongsbetonad modern matlagning med milsvid utsikt åt alla väderstreck från 23:e våningen i Tower 1, brett sortiment av österrikiska viner och en cocktailbar.

West Coast

En modern bistro med fokus på närproducerade och ekologiska råvaror samt erbjuder väl utvalda svenska ölsorter. På söndagar serveras söndagsmiddag. Du hittar restaurangen i lobbyn i Tower 2.

Upper House Dining

En kritikerrosad gourmetrestaurang som tar dig på en smakresa som varar hela kvällen. Ligger högst upp i Tower 2 i vårt 5-stjärniga systerhotell Upper House. Du kan även boka bord i Upper House Lounge. Restaurangen har en stjärna i Guide Michelin.

Twentyfourseven

Twentyfourseven är ett café med ett ”grab n´go”-koncept. Här finns något för alla, mitt i hotellobbyn i Tower 3, öppet dygnets alla timmar.

Incontro

Italienskt kök och viner med alltifrån klassiska pastarätter till nyskapade kombinationer. Liveartister på fredagar och brunch lördag och söndag. På sommaren finns en stor uteservering. Restaurangen hittar du vid Svenska Mässans huvudentré.

Arrangörer och samarbetspartners

Automässan 2017 arrangeras av FVU (Fordonsverkstadsutrustarna) och SBF (Sveriges Bildelsgrossisters Förening) i samarbete med MRF (Motorbranschens Riksförbund), MAF (Motorbranschens Arbetsgivarförbund), DRF (Däckspecialisternas Riksförbund) och SFVF (Sveriges Fordonsverkstäders Förening). Operativ arrangör: Svenska Mässan.

 

Partners Automässan