Tesla visar nya Modell S på Automässan

automässan
Tesla kommer till Automässan med nya Model S och för att finna nya medarbetare.

Biltillverkaren som chockade konkurrenterna med en elbil som på allvar konkurrerar med övriga drivmedelsalternativ kommer till Automässan. Förutom att visa upp sin uppseendeväckande Tesla Model S, som vunnit åtskilliga priser och utmärkelser, är de på jakt efter nya medarbetare.

För inte länge sedan sågs elbilar som en framtidsutopi. Men elbilstillverkarna, med Tesla i spetsen, överraskade allmänheten med en utveckling som gått i raketfart. Nu har elbilarna så lång räckvidd att de räcker för de flesta behov. Även när det gäller teknisk utveckling i övrigt ligger Tesla i framkant. Därför är det inte förvånande att det går bra för Tesla och att företaget växer.
Tesla kommer att fokusera på karriärmöjligheter inom företaget i sin monter.
– Vi ser Auto som en utmärkt chans att hitta nya, kompetenta medarbetare, säger Niels Mølgaard, Recruiter för Tesla i Skandinavien.
– Det är framförallt inom försäljning och service som vi önskar utöka vårt team, förklarar han.

Arrangörer och samarbetspartners

Automässan 2023 arrangeras av FVU (Fordonsverkstadsutrustarna) och SBF (Sveriges Bildelsgrossisters Förening) i samarbete med MRF (Motorbranschens Riksförbund), MAF (Motorbranschens Arbetsgivarförbund), DRF (Däckspecialisternas Riksförbund) och SFVF (Sveriges Fordonsverkstäders Förening). Operativ arrangör: Svenska Mässan.

FVUSBFsmRMFdäckbranschen SFVF