Werksta satsar stort på Automässan

werksta

Urban Magnusson på Werksta, ni satsar stort på Automässan i år. Varför?

Urban Magnusson werksta– Vi bygger Sveriges ledande skadeverkstadskejda och för oss är Automässan ett bra tillfälle att under trevliga former träffa såväl verkstadsägare som verkstadspersonal för att berätta om Werksta och vad vi kan erbjuda.

Kan du berätta något om vad ni kommer att presentera, demonstrera, visa upp på Automässan?

– I vår monter kommer vi att ha med personer med olika bakgrund och inriktning – tidigare verkstadsägare, företagsledning och personer som arbetar med förvärv och verksamhetsutveckling – för att kunna ge en så bred och djup bild som möjligt av vad det innebär att bli en del i Werkstagruppen.

Vad förväntar ni er?

– I dagsläget finns Werkstagruppen i Stockholm, Örebro, Norrköping, Linköping och Helsingborg. Vårt mål är att inom några år vara en kedja med 40-50 anläggningar i Sverige och vi hoppas att vi på Automässan kommer att träffa några av våra framtida delägare och kollegor!

Arrangörer och samarbetspartners

Automässan 2023 arrangeras av FVU (Fordonsverkstadsutrustarna) och SBF (Sveriges Bildelsgrossisters Förening) i samarbete med MRF (Motorbranschens Riksförbund), MAF (Motorbranschens Arbetsgivarförbund), DRF (Däckspecialisternas Riksförbund) och SFVF (Sveriges Fordonsverkstäders Förening). Operativ arrangör: Svenska Mässan.

FVUSBFsmRMFdäckbranschen SFVF