Exide Technologies AB

  • Plats: C03:42

Beskrivning

Exide Technologies, med verksamhet i mer än 80 länder, är en av världens största tillverkare och återvinningsföretag för blybatterier. Exide Nordic marknadsför varumärken Exide, Tudor och Sønnak, ett omfattande och anpassat sortiment av lagrade elektriska energi lösningar.

Med mer än 100 års erfarenhet av att utveckla innovativ teknik är Exide en respekterad partner till OEM-marknaden, vi är också leverantör till ersättningsmarknaden för industri och transport applikationer.

Divisionen GNB Industrial Power erbjuder ett omfattande sortiment av lagrade energiprodukter och tjänster inklusive lösningar för telekommunikationssystem, järnväg, gruvor, solceller (solenergi), avbrottsfri strömförsörjning (UPS), kraftgenerering och distribution, truckar, städmaskiner och elbilar.

Vårt utbud omfattar både konventionella batterier, underhållsfria batterier, högenergi batterier och lithium batterier samt laddare för alla behov och typer av batterier.

Vi har även ett rikstäckande nätverk av egna försäljning / servicesupport tekniker och samarbetspartner som snabbt kan hjälpa dig om du behöver support.

Exide Technologies är och har alltid varit bland de världsledande på miljöområdet, och arbetar aktivt med återvinning samt säker miljö. Exide Technologies är anslutna till BlyBatteriRetur.

Varje dag håller vi seminarier om batterifieringen av fordonsparken. Vår produktchef vill visa hur fordonsparken ändras och med den även batteriets roll i framtiden.

Seminarierna hålls i vår monter:
 Onsdag 14:30
 Torsdag 11:00 och 14:30
 Fredag 11:00 och 14:30
 Lördag 11:00

Välkommen

Adressuppgifter
Exide Technologies AB
Produktvägen 6
435 33 Mölnlycke
SVERIGE
telefon
010 888 60 00