Pivab AB

  • Plats: B07:42

Beskrivning

VI FÖRBÄTTRAR VERKSTÄDER OCH UTVECKLAR VÄRLDENS BÄSTA LACKBOXAR. 

Sedan 1976 har vi utvecklat produkter och lackeringssystem

för både normala och extrema förhållanden. Och med extrema förhållanden menar vi platser som till exempel de kallaste delarna av det forna Sovjet och de varmaste platserna i Afrika. Med den erfarenheten kan vi garantera att vi har en lösning för verksamheter som finns på vår planets mer normala miljöer. 

Nu är våra lackeringssystem bara en liten del av vad vi kan erbjuda. Det vi är riktigt bra på är att effektivisera flödet i hela verksamheter. 

Lackshow!

PIVAB, 3M och BASF bjuder på lackshow i framtidens smarta lackverkstad!  Under hela Automässan kommer PIVAB, 3M och BASF hålla i en lackshow där de visar lackering från parkeringsskada till slutresultat. 
De välkända leverantörerna kommer att demonstrera små lackjobb med smarta produkter för minskad ledtid, vilket i många fall är ett krav från försäkringsbolagen och ett miljövänligare sätt att arbeta.

Assemblin är Pivabs kompletta installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland och självklart finns dessa på plats för att hjälpa till med att svara på Era service frågor.

PIVAB kommer att visa den nya spännande DENT PREP WALL, DENT MOBILE L, DENT MOBILE XL och CFU. 3M och BASF lackerar och slipar med sina nya produkter med en teknik för snabba, smarta reparationer av småskador. 

Välkommen!

Adressuppgifter
Pivab AB
Västra Ringvägen 6
432 67 Veddige
SVERIGE
e-post
info@pivab.se
telefon
+46 340 639900