Aktiviteter på mässgolvet

Branschfest!

Biljetter till Automässans branschfest köper du via samma sida som du registrerar dig för ditt kostnadsfria entrékort. (steg 3)

Uppkopplade bilar

I år presenterar vi ett helt kunskapsnav dedikerat till den uppkopplade bilen.

Arrangör: Semcon.

Framtidens fordonsverkstad i VR

Framtidens fordonsverkstad presenteras på mässgolvet och i det öppna seminarieprogrammet. Göra ett digitalt verkstadsbesök med VR-glasögon, se ny teknik. Arrangör: MAF.

Tungt på mässan

Håll utkik efter den här symbolen och diskutera teknik och utveckling med branschens
representanter inom tunga fordon. Få mer information om vilka utställare som har kompetens inom tunga fordon i Automässans utställarlista.

Ikoniska bilar och framtidens fordon

Tesla och andra tillverkare visar ikoniska bilar i kombination med framtidens fordon på mässgolvet.

Arrangör: Werkstad.

Kostnadsfria seminarier

Växla upp din kunskap om framtidens verkstad! MRF arrangerar ett matigt program på Automässan för att stärka branschen och utveckla verksamheter för att möta framtidens krav och utmaningar. Programmet är kostnadsfritt, lokal G1 på våning 2.

SAAB – past to present

Missa inte utställningen som innebär en nostalgisk resa i svensk design-, kultur- och industrihistoria. Se de klassiska modellerna, konceptbilarna, rallyhistorien och mycket mer. Orio och Saab Car Museum hälsar välkommen till G06:02.

MRFs Lack- och skadekonferens

MRFs Lack- och skadekonferens arrangeras lördag 21 januari 2017 i anslutning till Automässan i Göteborg. Temat är satt till ”kvalitet”.

Wifi Zone – effektivare mässbesök

På våning två finns Automässans egen Office Lounge med snabbare internet och laddningsstationer. Slå dig ner och ladda batterierna, ett trevligt café finns i anslutning.

Arrangörer och samarbetspartners

Automässan 2017 arrangeras av FVU (Fordonsverkstadsutrustarna) och SBF (Sveriges Bildelsgrossisters Förening) i samarbete med MRF (Motorbranschens Riksförbund), MAF (Motorbranschens Arbetsgivarförbund), DRF (Däckspecialisternas Riksförbund) och SFVF (Sveriges Fordonsverkstäders Förening). Operativ arrangör: Svenska Mässan.

 

Partners Automässan